Zgombic i Partneri d.o.o. za nakladnistvo i informatiku Hrvatski   English


Pretraživanje

Napredno pretraživanje


  Početna stranica » Katalog » Uvjeti korištenja Moj račun  |  Košarica  |  Blagajna   
Kategorije
Izdanja 2016.
Izdanja 2017.
Izdanja 2018 (1)
Knjige od 10,00 kn
Knjige od 20,00 kn
Dječja književnost
Društvene znanosti->
e-knjige
Ekologija
Ekonomija-> (7)
EU
Informatika->
Medicina->
Politika
Pravo-> (2)
Prirodne znanosti
Rječnici, gramatike, priručnici-> (6)
Software (3)
Sport
Tehnika->
Ostala izdanja
Korisna poveznica

Na stranici

www.lexhr.eu
možete besplatno pogledati sve pročišćene propise RH.

Abecedni popis propisa (PDF i HTM):

Što je novo? više o ...
Cijena dobre prilike
Cijena dobre prilike
18,59eur
Informacije
O nama
Privatnost podataka
Uvjeti korištenja
Kontaktirajte nas
Valute
Načini plaćanja
Gotovina i virmansko plaćanje

American Express

Master Card

Maestro

Visa

Diners
Uvjeti korištenja Uvjeti korištenja

OPĆI UVJETI

Internetsku prodaju na web-stranicama www.fzplus.hr obavlja Zgombić & Partneri nakladništvo i informatika d.o.o., Trnjanska cesta 63, 10000 Zagreb. Društvo je upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu s temeljnim kapitalom od 20.000,00 kuna. Osobni identifikacijski broj (OIB) društva je: 14520775642.

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Internet stranice Zgombić & Partneri nakladništvo i informatika mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavač je Zgombić & Partneri nakladništvo i informatika d.o.o., a Kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica, virmanom ili pouzećem.

Zgombić & Partneri nakladništvo i informatika d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje internetskih stranica fzplus.hr. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje. Usluge koje Vam pruža fzplus.hr Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Zgombić & Partneri nakladništvo i informatika d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam Zgombić & Partneri nakladništvo i informatika d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Zgombić & Partneri nakladništvo i informatika d.o.o. ne može garantirati da će usluge na fzplus.hr odgovarati Vašim potrebama. Zgombić & Partneri nakladništvo i informatika d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om ukoliko ga proizvod sadrži.

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PONIšTAVANJE NARUDžBE OD STRANE ZGOMBIĆ & PARTNERI NAKLADNIšTVO I INFORMATIKA D.O.O.

Zadržavamo pravo da iznimno (djelomično ili u cijelosti) odustanemo od izvršenja narudžbe u slučajevima:
kada na zalihama ponestane naručenih proizvoda
kada je došlo do očite pogreške u cjeniku
ako narudžbenica nije bila ispunjena u skladu s općim uvjetima ili
ako kod kupca utvrdimo povećani rizik neplaćanja.

U svim tim i sličnim slučajevima, nakon što smo utvrdili nepravilnost, odmah ćemo Vas obavijestiti telefonski ili e-mailom o mogućem odstupanju od ugovora s naše strane.

OTKAZIVANJE ILI MIJENJANJE NARUDžBE OD STRANE KUPCA

Narudžbu možete otkazati ili promijeniti njene detalje bez naknade, ako Vam roba još nije otpremljena sa skladišta.

POšTARINA

- za narudžbu do 300 kn, kupac plaća poštarinu
- za narudžbu iznad 300 kn, kupac je oslobođen plaćanja poštarine unutar Republike Hrvatske

ISPORUKA

Robu dostavljamo iz zalihe (za Hrvatsku predviđamo unutar četiri radna dana). U slučaju predbilježbe robu dostavljamo odmah po primitku na skladište, što je navedeno uz sami proizvod i o čemu ćemo Vas obavijestiti pri zaprimanju narudžbe.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah obavijestiti Prodavača. Prodavač se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako Kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, Kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavača kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako Kupac odbije primiti robu koju je naručio Prodavač ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Prodavač se obvezuje poslati pošiljku Kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde Prodavač se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane Prodavača, Prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

POVRAT ROBE

Kao kupac imate pravo odustati od kupnje i o tome nas obavijestiti na e-mail adresu fzonline@fzplus.hr, telefon (01) 7980 440 ili Zgombić & Partneri nakladništvo i informatika d.o.o., Trnjanska cesta 63, 10000 Zagreb u roku od 15 dana od primitka robe. Ovog se prava ne možete unaprijed odreći. Obavijest je valjana samo ako je poslana u roku. Primljenu robu morate nam vratiti neoštećenu i u neizmijenjenoj količini unutar 15 dana nakon što ste nas obavijestili o odustajanju od kupnje. Povrat primljene robe u roku od 15 dana smatramo ujedno i Vašom obavijesti o odustajanju od kupnje. Robu nam trebate vratiti u istom stanju u kakvom je bila u trenutku isporuke, i to na adresu: Zgombić & Partneri nakladništvo i informatika d.o.o., Trnjanska cesta 63, 10000 Zagreb.

PRITUžBE

U skladu s čl. 8 Zakona o zaštiti potrošača, s obzirom na kvalitetu naših usluga, kupac može podnijeti prigovor u pisanom obliku na adresu:
Zgombić & Partneri nakladništvo i informatika d.o.o.
Trnjanska 63, 10000 Zagreb
OIB: 14520775642
ili na e-mail: fzonline@fzplus.hr
Pritužbe se treba sastojati od vaše ime, prezime, adresu i e-mail adresu za odgovor. Mi ćemo odgovoriti na vaš pismeni prigovor u roku od 15 dana od dana primitka prigovora.

SIGURNOST PODATAKA POTREBNIH ZA KUPNJU

Vaši kontaktni podaci, e-mail, telefon i mobitel te adresa, bit će korišteni isključivo u svrhe provjere i dostave Vaše narudžbe te u svrhu informiranja Vas kao našeg kupca o posebnim akcijama, pogodnostima te promjenama u funkcioniranju web-knjižare. Za potrebe informiranja koriste se newsletter, SMS-obavijesti, kao i informiranje putem telefona.

SIGURNOST PLAĆANJA

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

COPYRIGHT

ZAšTITA AUTORSKIH PRAVA

Sva prava nakladnika su pridržana. Kupac se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, izvoditi, koristi za radio difuziju te prodavati proizvode prodavatelja niti bilo koji dio tih proizvoda.

PRAVA POTROšAČA

Kao kupcu pripadaju Vam sva prava po Zakonu o zaštiti potrošača.

JEZIK

Narudžbe se zaprimaju na hrvatskom ili engleskom jeziku.

PODRšKA

Imate li bilo kakvih pitanja ili poteškoća, slobodno nam se obratite na adresu fzonline@fzplus.hr.


Nastavi
Košarica više o ...
1 x Cijena dobre prilike
18,59eur
Top lista
01. Business Dictionary, English-Croatian, Englesko-hrvatski
02. Law Dictionary 2.0, English-Croatian, Croatian-English, softver
03. Porezne prijave 24
04. Ratio 1.0
05. Rječnik koji govori, englesko-hrvatski
Promocija više o ...
Business Dictionary, English-Croatian, Englesko-hrvatski
Business Dictionary, English-Croatian, Englesko-hrvatski
39,15eur
31,32eur
Pratite nas
Ukrasite vaš prostor

Zgombić & Partneri d.o.o.
Sv. Mateja 35
HR-10000 Zagreb

IBAN: HR8725000091101026676
OIB:14520775642

E-mail: naklada@zgombic.hr; tel. +385 1 7980 440, 7999 208; m. +385 91 7978 705